Midtfyns Bueklubs ungdomsskytter viste gode resultater i weekendens DM i Aalborg.

Her blev det til et Dansk Mesterskab til Camilla D Nielsen og Jack Jørgensen i Kadet recurve for mix hold, i semifinalen blev Aarhus besejret 145 – 131 og i finalen blev Holstebro besejret med 140 – 135..

Camilla D Nielsen, Jack Jørgensen og Sif Rasmussen vandt sølv i holdskydning for recurve Kadet, her var Aalborg en for stor mundfuld, men der var spænding til sidste rund hvor Aalborg kunne hente sejren hjem med 206 – 198.

Camilla D Nielsen vandt sølv i individuel hvor det i semifinalen var et lokal opgør med klubkammeraten Sif Rasmussen, og det blev en spændende match, hvor Camilla vandt med 6-4, her afvikles finalerne i sæt af 3 pile, vinder får 2 point, vinder er den der først kommer til 6 point.
I finalen tabte Camilla med 3 – 7 til en skytte fra Holstebro.

Midtfyn havde 7 skytter med til DM og udover medaljerne blev det til 2 placeringer som nr.4 hvor skytterne tabte kampen om bronze samt to femte pladser, så set sammen med Patrick Lauersens DM titel fra forrige weekend ved senior DM, har det været en rigtig god udendørs sæson. 

Der kan dog stadig give flere medaljer til klubben, for i år er der skytter der har tilmeldt sig FM og DM i 3 D skydning på dyr som foregår i felt terræn. FM afvikles 2. september og DM 15. september.

Klubben afholder klubmesterskab den 9. september, hvor vi kan hædre de dygtige skytter.

Bent Hvam Pedersen